Divorce Specialist Amsterdam; advies op maat!

Geld is vaak een grote stressfactor bij een scheiding. Wat gaat het kosten om te scheiden? En hoe gaat de financiële situatie er binnenkort uit zien? Ik geef u graag zo snel mogelijk duidelijkheid.

Het is belangrijk dat u zich goed laat voorlichten over uw mogelijkheden. Zo snel mogelijk helderheid met advies op maat zodat uw zorgen afnemen. Divorce Specialist Amsterdam kan u dit bieden. Naast aandacht voor het scheidingsproces biedt Divorce Specialist Amsterdam u financiële advisering op maat.

Kosteloos bied ik u een informatiegesprek aan van een half uur. Ik geef u in dit gesprek uitleg over de procedure en over mijn rol als scheidingsspecialist. Op basis van jullie situatie maak ik een inschatting van de totale kosten.

Afhankelijk van de situatie kan ik een indicatie geven van het aantal gesprekken dat ik denk dat nodig zijn. Ik houd daarbij rekening met het tempo dat jullie wensen te volgen en met jullie persoonlijke situatie. Indien jullie bijvoorbeeld kinderen hebben vraagt de rechtbank ook een ouderschapsplan aan te leveren wat meer tijd zal kosten. Ook achter de schermen voer ik werkzaamheden uit, o.a.: opstellen van convenant en ouderschapsregeling, alimentatieberekeningen, versturen van e-mails en het regelen van de procedure bij de rechtbank.

Het voordeel van het traject bij Divorce Specialist Amsterdam ten opzichte van een juridisch traject is dat dit doorgaans sneller gaat en de kosten stukken lager liggen dan het uurtarief van een advocaat, tenslotte kunt u de kosten ook nog eens delen wat het financieel interessant maakt.

Indien u een lager inkomen hebt komt u mogelijk in aanmerking voor een financiële tegemoetkoming, ook wel de ‘toevoeging’ genoemd.  Op deze site  kunt u inzien of u in aanmerking komt voor de toevoeging. Ik werk niet op basis van de toevoeging. 

Over financiële ontwikkelingen zal ik regelmatig een Blog  schrijven. 

In het kort de kosten samengevat:

  • Kosten van gesprekken met de scheidingsspecialist en de werkzaamheden achter de schermen
  • Eenmalige kosten advocaat voor het indienen van de scheiding bij de rechtbank €112,50 exclusief btw per persoon
  • Eenmalige kosten rechtbank, griffierechten rond de €150,- inclusief btw per persoon.
Huizen verdelen bij scheiding

Informatiegesprek

Wenst u een vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek neemt u dan contact met me op.